Kuhinja Dalia

  Kuhinja po mjeri Dalia design by eko - LINIJA

  Kuhinja Dalia ekskluzivni je model kuhinje po mjeri s frontama lakirani medijapan visoki sjaj ili mat s urezanom ručkicom. Kuhinjski elementi opremljeni vrhunskim okovom i dodatnom opremom za kuhinje čine kuhinje po mjeri funkcionalnim.

 Kuhinja po mjeri zaslužuje vrhunski okov

  Ladice na donjim kuhinjskim elementima i izvlačne police sustava Laman za kutni kuhinjski element čine lako dostupnim sve posuđe i kuhinjska pomalagala. Za sitniji pribor tu su skrivene unutarnje samouvlačne ladice, a element za sudoper je maksimalno iskorišten ladicama za sredstva za čišćenje kao i ostale potrepštine. Duboke samouvlačne ladice mogu imati metalne ili staklene bočne stranice pune visine koje im daju elegantniji izgled, a time i kuhinje po Vašoj mjeri.

   Cijena kuhinja po mjeri za svaku kombinaciju boja i materijala je drugačija

  Samouvlačni podizni okov za fronte gornjih kuhinjskih elemenata može biti za dizanje jedne fronte, a mogu se zajedno dizati i dvije fronte po visini. Zatvaranja fronti elemenata su tiha i lagana, kao i zatvaranje samouvlačnih ladica, a time je rad u kuhinji opuštajući, te je užitak kuhati ne razmišljajući o lupanju fronte prilikom zatvaranja.

   Dizajn kuhinje po mjeri i najmanju kuhinju čini funkcionalnom i ekskluzivnom

  Otvorene police uz samostojeću kuhinjsku napu naglašavaju je, a ujedno vizualno otvaraju kuhinju i čine ju prozračnijom. Time su začini i kuharice uvijek pri ruci prilikom kuhanja. Ugradbena perilica suđa postavljena u srednjem dijelu kuhinje po mjeri čini simetriju ladica, a sudoper silgranit ili fragranit stapa se s bojom radne ploče. Ugradbena pećnica postavljen je u visoki kuhinjski element kako bi izbjegli saginjanje prilikom kuhanja/pečenja, a ugradbeni hladnjak povezali smo sa ostalim visokim elementima u jedan blok kuhinje po mjeri.

  Kuhinjski otok sa dubljom radnom pločom daje dodatnu radnu površinu u kuhinji, a ujedno je i mjesto za jutarnju kavu i druženje prilikom kuhanja u funkciji šanka. Uz njega su niski ladičari koji čine dodatnu površinu za odlaganje, a blagovaonički stol povezan je s kuhinjskim otokom, te zajedno čine centralni dio kuhinje po mjeri.

      U galeriji prijedloga možete pogledati kombinacije dekora i boja kuhinje Dalia. Odaberite kombinaciju iz ponuđenih grupa dekora prema Vašim željama i pošaljite upit za svoju kuhinju iz snova. Ukoliko Vam zbog instalacija u Vašem prostoru ili određenih mjera ne odgovara točno ovakav model kuhinje, pošaljite upit i maksimalno ćemo prilagoditi elemente kako bi dobili željeni izgled kuhinje.

MDF LAKIRANI VISOKI SJAJ

MDF LAKIRANI MAT

MDF LAKIRANI VISOKI SJAJ